Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Program Clase

Alege clasa potrivită ție, vizitează rubrica Clase de Yoga , și vezi descrierile claselor.

Practica este adaptată de către profesor la nivelul fiecărui participant, deci clasele sunt potrivite atât începătorilor cât și practicanților cu experiență.

Participarea la clasele de Yoga se face exclusiv cu înscriere prealabilă. Reprogramarea înscrierii se poate face cu minim 4h înainte de începerea clasei. Plata se face în numerar sau prin transfer bancar, detalii la studio. Pentru prețuri și abonamente, click aici.

Veniți doi și plătiți doar unul! Vino cu un/o prieten/ă la prima ședință și plătiți doar o intrare, în loc de două. Alege oferta 1+1 prima ședință pentru tine și încă o persoană.

Începând cu 1 septembrie răsplătim continuitatea practicii cu reduceri la reînnoirea abonamentului, astfel: abonament de 4 ședințe = 210 lei, abonament de 6 ședințe = 320 lei și abonament de 8 ședințe = 380 lei. Oferta este valabilă la reînnoirea abonamentului înainte de sau în ziua expirării. Valabilitatea abonamentelor este de 30 zile.

Te invităm să explorezi profunzimea practicii Yoga și să iei parte la evenimentele disponibile la studio. Acestea îți vor aduce o cunoaștere autentică a diferitelor practici din Yoga, cum ar fi: studiul textelor filosofice, Kirtan – Mantra Chanting, Bhakti Yoga, Raja Yoga etc.

NEW! Free Kundalini Yoga programme with Valentina

LISTA COMPLETĂ DE EVENIMENTE

Formularul de înscrieri se actualizează săptămânal, în fiecare zi de luni.

    Te rugăm să ajungi la studio cu 10-15 minute înainte de începere clasei.