Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

VALENTINA

Profesor acreditat de Yoga Alliance International, RYT500, ambele cursuri absolvite la școala tradițională de tip ashram Yogada, din Rishikesh, India și profesor certificat Yoga for Kids YKT60, Valentina a studiat filosofia Yoga, Ashtanga – Vinyasa Yoga, Hatha Yoga : Asanas – Variations/Modifications with body alignments, Pranayama – tehnici de respirație, Kundalini Kriyas și diferite tipuri de meditație, Anatomie & fiziologie – Injury prevention & management, Mantras & Healing și continuă să studieze aplicarea terapeutică a tehnicilor din Yoga. Yoga este parte din viață, nu este separată ci face parte din noi, este natura noastră. Valentina își propune, prin clasele pe care le predă, să readucă în atenția practicanților această natură, pentru a redescoperi pacea, bucuria și echilibrul interior și a le reflecta în exterior, în tot ceea ce manifestăm zi de zi. Valentina este certificată și ca terapeut Sound healing Himalayan Singing Bowls, de către Divine Healers Society. Terapii oferite: Brain Wave Relaxation, Aura cleansing and strengthening, Back and neck pain, Menstrual disorders etc.

DAN

Yoga Master E-RYT 500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram). De 10 ani, Dan studiază și predă diverse practici Yoga, cum ar fi Hatha, Kriya, Kundalini, Jnana, Raja, terapii Yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele). Clasele sunt adaptate capacităților cursantului, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fizice și mentale. Yoga este despre acceptare, calmare și menținerea corpului și spiritului tânăr. Yoga este o practică pentru o viață echilibrată.

OANA

De peste 10 ani, Oana aprofundează cu o pasiune constantă tehnicile de Hatha Yoga, participând la zeci de cursuri de formare cu profesori de talie mondială: Julio Papi, Irene Zaarour, Anya Glushkova, David Meloni, David Swenson, Richard Freeman & Mary Taylor, Ty Landrum, Kino McGregor, Laruga Glaser, Vladimir Jandov, Daniele Navello, Markus Weniger. În 2016 a urmat cursurile școlii “Daanasana School of Yoga”, certificată de Yoga Alliance, obținând titlul de instructor de yoga.  Din pasiune pentru Ashtanga, în 2018 a absolvit la Londra cursul intensiv pentru predarea primei serii sub îndrumarea prestigiosului David Swenson. Pentru Oana, yoga este modul în care își propune să aibă un impact în viețile oamenilor cu care interacționează, și nu puțini sunt cei care au fost atinși de pasiunea ei pentru Yoga.
Radiază de bună dispoziție și orice oră alături de ea pe salteluța de Yoga, fie că esti începător absolut sau avansat, îți va aduce relaxare, echilibru interior, mușchi bine definiți, și la final, obligatoriu, un zâmbet larg pe buze.

AMALIA

Amalia are 29 de ani și este Actor, Instructor de Yoga și călător. Se declară o ființă liberă în exploare de mijloace prin care să se poată îmbunătăți pentru a crea conținut original. Ziua de azi este viața toată și e un dar pentru a învăța prin experiențe.
Iubește, are încredere, onorează și prețuiește acest dar pentru a-l putea oferi mai departe celor care îl caută.
În 2016 a absolvit Facultatea de Teatru în București iar în 2021 a absolvit un Master în Arta Actorului la Târgu-Mureș. A obținut certificatul de Instructor de Yoga la House of Om, Bali în 2021 și tot atunci a plecat într-o călătorie cu rucsacul în spate în Europa și America de Sud. S-a reîntors în țară după 2 ani de voluntariat, călătorie în urma căreia a decis să rămână în România un timp pentru a împărtăși din experiențele și cunoștințele acumulate până acum în țara unde s-a născut și a crescut și unde oamenii dragi au nevoie de vindecare, dar și pentru că este un loc deosebit despre care mai am încă de învățat.  

Crede în dăruire și în prețuiea momentului prezent. 

A ales să învețe Arte pentru a cultiva Frumosul, dăruirea, umilința, perseverență, onestitatea, curajul, expresivitatea și măiestria. Practică și predă yoga și meditația de mai bine de 4 ani, cu credința că orice învățătură, cât de mică, ne aduce mai aproape de cunoaștere, iubire, compasiune, iertare, înțelegere și armonie.
Amalia te așteaptă cu drag la atelierele sale!