Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Principiul ce stă la baza terapiei prin sunet, cunoscută sub denumirea de sound healing, este că întreg Universul și tot ceea ce există, toată materia este de fapt energie și are o vibrație proprie.

Prin urmare și omul, fiecare organ, țesut, celulă vibrează cu o anumită frecvență. Vibrația fiecărui om este influențată de stilul de viață, respectiv de ceea ce primim ca informație prin simțuri (sunete, imagini, mâncare etc), dar și ceea ce gândim sau facem.

Suntem bombardați de informație prin toate mijloacele, iar aceasă informație nu are întotdeauna impact pozitiv asupra noastră, ci din contra, contribuie la scăderea frecvenței vibrației personale, creând un mediu propice pentru apariția bolilor.

Diferiți oameni de știință, psihologi și psihiatri au măsurat vibrația emoțiilor, pentru a arăta cum vibrația omului scade sau crește în funcție de emoțiile pe care acesta le experimentează sau cum nivelul de stres influențează vibrația corpului și îl predispune la îmbolnăviri.

Conform teoriei lui David Hawkins, renumit psihiatru, medic, profesor spiritual și lector, rușinea și vina au cea mai joasă frecvență vibrațională, la polul opus fiind beatitudinea și pacea.

Terapia prin sunet / Sound healing-ul folosește vibrația transmisă de sunetul diferitelor instrumente pentru a crește frecvența vibrațională și a restabili echilibrul în interior și implicit calmarea sistemului nervos.

Cateva dintre beneficiile terapeutice ale practicii de sound healing:

– induce o profundă stare de relaxare

– relaxează musculatura de tensiunea acumulată

– armonizează activitatea emisferelor cerebrale

– îmbunătățește calitatea somnului

– aduce claritate mentală

– reduce senzația de oboseală și încărcătură emoțională

– sporește creativitatea

– reduce anxietatea

– ajută la formarea capacității de a rămâne ancorat în momentul prezent.

Practicile disponibile la studio sunt:

Dan ghidează sesiuni de Gong bath, o practică de curățare a energiei cu vibrație joasă din noi, de relaxare mentală și armonizare emoțională. Vibrația gong-ului curăță orice tensiune întâlnește și lasă loc energiei proaspete pentru a pătrunde în toate celulele corpului. Practica presupune relaxarea în savasana, complet întins pe spate, într-o stare de receptivitate pasivă, lăsând sunetul să curețe tot ce nu îți mai servește atât la nivel fizic, dar mai ales mental și emoțional.


Valentina ghidează sesiuni de meditație susținută de sunetul bolurilor tibetane, care au la bază principiul Brain Wave Relaxation. Practic, vibrația bolurilor tibetane armonizează frecvența la nivel cerebral permițând să accesezi stări profunde de relaxare precum alpha sau theta. În cadrul claselor de Yoga și boluri tibetane, Valentina folosește bolurile pentru curățarea tensiunilor din corp, eliberarea emoțiilor și gândurilor și armonizarea fizică, energetică și emoțională.

Despre Yoga & terapie cu boluri tibetane poți citi aici.

Te invit să urmărești programul claselor și evenimentelor disponibile la studio și să ni te alături la o sesiune de sound healing. Click aici

Namaste

Notă: Practicile de sound healing nu sunt recomandate femeilor însărcinate și nici persoanelor care au tije metalice implantate medical.