Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Namaste, dragă mămică!

Bine te găsesc în această perioadă deosebită din viața ta!

Pe parcursul sarcinii, trăiești o puternică etapă de conexiune între toate aspectele ființei tale, o conexiune profundă și intimă între corp și suflet, conexiunea cu energia cosmică și creatoare, conexiunea dintre sufletul tău și cel al noii vieți ce crește în pântecul tău.  

Yoga îți susține sănătatea fizică, dar mai mult decât atât crează uniunea dintre planurile fizice, emoționale și spirituale proprii cu cele bebelușului tău, contribuind la evoluția spirituală a amândurora.

Te invit să îți oferi timp pentru a explora această conexiune, pentru a te conecta la nivel cosmic cu energia bebeluțului tău și pentru a avea o sarcină conștientă, prin practica Yoga la clasele dedicate de Yoga Prenatală.

Practica posturilor fizice /asana te vor susține să fii conștientă de corpul fizic, să reduci din simptomele fizice și să ții corpul sănătos și puternic pe tot parcursul sarcinii.

Practica tehnicilor de respirație /pranayama, îți asigură un nivel de energie vitală care să vă susțină pe amândoi, sau chiar pe toți 3 dacă aștepți gemeni.

Practica meditației /dhyana, îți oferă serenitatea și liniștea de care fiecare mămică are nevoie pentru a se pregăti pentru naștere.

Poți practica Yoga Prenatală chiar dacă nu ai practicat Yoga înainte de sarcină, te voi ghida cu blândețe pentru a te bucura de toate beneficiile practicii.

Beneficii:

  • Reduce durerile de spate,
  • Împreună cu o alimentație bogată în fibre, contribuie la eliminarea constipației și balonării,
  • Îmbunătățește circulația, reducând efectul de picioare umflate și retenția de apă,
  • Întărește planșeul pelvian, reducând riscul de prolasp și ajutând la recuperarea ușoară după naștere,
  • Promovează starea de conștiență, de calm și liniște,
  • Îmbunătățește respirația, care este mai scurtă și poate fi chiar obositoare pe măsură ce burtica crește,
  • Susține gestionarea emoțiilor din timpul sarcinii,
  • Reduce stresul și oboseala etc.

Despre mine

Sunt Valentina, și la fel ca tine experimentez una din cele mai intens spirituale perioade din viața mea, aducerea pe lume a unui suflet divin.

Sunt profesor acreditat de Yoga, cu ambele cursuri YTTC 200h și YTTC 300h absolvite la școala tradițională de tip ashram Yogada, din Rishikesh, India. Ce este absolut minunat este că al doilea nivel din evoluția mea ca profesor de Yoga l-am experimentat chiar în primele săptămâni de sarcină, în India, alături de maeștrii mei, având oportunitatea de a explora atât la nivel fizic toate schimbările din corp, cât și la nivel cosmic legătura cu pântecul și sufletul ce crește în mine.

Ședințele de Yoga Prenatală sunt individuale și au o durată de 50 minute în care vom practica posturi fizice, pranayama și meditație, vom cultiva starea de conștiență, de prezență, vom învăța să gestionăm emoțiile cu blândețe și compasiune, vom descoperi energia creatoare din noi și vom crea o conexiune profund spirituală cu sufletul divin din pântecul nostru.

Costul unei ședințe individuale este 100 lei, iar pentru grup de 2-4 persoane 70 lei/ședință.
Ședințele se pot programa în funcție de programul tău și disponibilitatea mea.

Notă!

Yoga se poate practica în fiecare etapă a sarcinii, și chiar ca și practică pregătitoare, însă acest program se adresează mămicilor care au trecut de primul trimestru.

Yoga prenatală este o practică sigură pentru femeile ce nu au sarcină cu risc, însă recomand să verifici cu medicul ginecolog înainte de a începe clasele.

Vă aștept cu bucurie!