Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Yoga beyond asana

Yoga dincolo de asana este continuarea naturală a practicilor fizice prin care regenerăm și reglăm funcționarea corpului fizic. 

Yoga ne învață cum să dezvoltăm și să reglăm energia din noi prin practici de respirație (pranayama). Aceasta ne crește capacitatea de concentrare pe care o susținem facil prin practici de Pratyahara (concentrare), ajungând astfel la o liniște a minții în care ne putem observa cu onestitate și ne putem corecta activitățile mentale și emoționale, către o varianta a noastră mult mai sănătoasă și plină de compasiune pe termen lung.

Meditația nu e o practică, ci o stare la care ajungi în momentul în care toată manifestarea ta fizică , psihică și emoțională este atât de liniștită încât poți să te observi fără nicio judecată, fără nico dorință sau vreun reproș. O stare în care ești atât de prezent încât fiecare inspirație devine un motiv de bucurie și fiecare expirație un moment de acceptare.

Nu-ți trebuie experiență pentru această clasă ci doar curiozitate și înțelegere că yoga nu este o practică doar pentru un corp sănătos, ci și pentru o minte la fel de sănătoasă.

Namaste 🙏🏼

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *