Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Bun venit în lumea profundă și liniștită a Yin Yoga! Te invităm să ni te alături într-o călătorie interioară, unde vei explora profunzimile acestei practici uimitoare și vei experimenta numeroasele sale beneficii.

Yin Yoga este o formă liniștită și meditativă de yoga, în care pozițiile sunt ținute pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a stimula țesuturile profunde ale corpului. Inspirată din înțelepciunea antică a filosofiilor taoiste și hinduse, această practică ne învață să găsim echilibrul dintre forță și flexibilitate, liniște și mișcare. Vei explora poziții care vizează ligamentele, tendoanele și articulațiile, contribuind la îmbunătățirea flexibilității și a amplitudinii de mișcare.

Yin yoga a fost fondată de profesorul de yoga taoist și expertul în arte marțiale Paulie Zink la sfârșitul anilor 1970.

Beneficiile Practicii Yin Yoga:

  • Flexibilitate și Relaxare: Îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor și relaxează mușchii tensionați, lăsându-te să te simți mai suplu și mai relaxat.
  • Ameliorarea Posturii: Prin corectarea dezechilibrelor și relaxarea mușchilor tensionați, poți observa o îmbunătățire a posturii tale generală.
  • Echilibru Emoțional: Calmează mintea și reduce stresul, ajutându-te să te eliberezi de grijile cotidiene și să experimentezi starea de calm interior.
  • Îmbunătățirea Calității Somnului: Promovează somnul odihnitor prin reducerea anxietății și a agitației mentale, oferindu-ți o odihnă profundă și regeneratoare.
  • Conștientizare: Învață să fii prezent, ascultându-ți corpul și mintea, descoperind mișcarea și respirația conștientă.

Alătură-te nouă în această experiență profundă de Yin Yoga la Elephant Yogi Studio și lasă-ne să te ghidăm către liniște, echilibru și vindecare. Toate nivelurile de experiență sunt binevenite!

Ai nevoie de haine lejere, o sticlă cu apă pentru hidratare, de încredere și respect pentru practică.

Așteptăm cu nerăbdare să practicăm împreună.

Namaste!

Amalia