Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Ayurveda este considerată a fi cea mai veche știință de vindecare holistică. În sanscrită, Ayurveda înseamnă „știința vieții” și reprezintă arta de a trăi în armonie o viață lipsită de boli. Ayurveda este considerată a fi o știință completă, care oferă bunăstare tuturor ființelor vii nu doar din punct de vedere fiziologic, ci și din punct de vedere psihologic (mental) și spiritual.

Principiile multora dintre sistemele de vindecare cunoscute astăzi în Occident își au rădăcinile în Ayurveda, inclusiv homeopatia, acupunctura și masajul.

Ayurveda pune mare accent pe prevenire și încurajează menținerea sănătății printr-o atenție sporită la echilibrul în viața cuiva – gândirea corectă, dietă, stilul de viață și utilizarea remediilor din plante, uleiurile și tratamentele sunt câteva subiecte abordate în acest sistem.

Cunoașterea principiilor ayurvedice vă permite să înțelegeți cum să creați acest echilibru al corpului, minții și conștiinței conform propriei constituții individuale și cum să faceți schimbări în stilul de viață pentru a realiza și menține acest echilibru.

Ce vei învăța la acest curs:
-principiile de baza din ayurveda
-cum să-ți identifici dosha (calitățile tipologiei tale)
-sfaturi practice pentru fiecare tipologie (dosha) în parte
-remedii ayurvedice pentru viața de zi cu zi
-alimentația recomandată pentru fiecare tipologie
-mișcarea fizică potrivită pentru fiecare tipologie, vei primi o serie de posturi din hatha yoga care te vor ajuta în practica ta zilnică.

Traineri:
Amrita Ganga (Mirela Mușat) și Arjuna (Constantin Mușat) sunt membrii și traineri în cadrul Centrului de Studii Vedice ISKCON Bucureșți și practică bhakti yoga de 5 ani sub ghidarea maestrului lor spiritual, Radha Govinda. Ei și-au aprofundat studiile în domeniul ayurvedic în anul 2020 în Kerala, India de Sud.

Amrita Ganga este instructor acreditat de hatha yoga RYT 500 și yoga terapie din 2016. Ea practica yoga din copilărie iar mai târziu a transformat această pasiune într-un mod de viață.

Arjuna este terapeut specializat în masajul ayurvedic, susține cursuri de formare în masajul ayurvedic și este instructor autorizat de Kalaripayattu – arte marțiale vedice și are o experiență practică de peste 10 ani acumulată în diferite stiluri de arte marțiale – karate, taijiquan, qigong și școli de vindecare holistică – roata medicinei , ritualurile de activare Munay-Ki și bioenergoterapie.

De asemenea, cei doi au fondat în 2017 proiectul Intuitive Life Academy unde susțin cursuri pentru dezvoltarea intuiției.

Cost: 200 RON
Cost membrii studio: 180 RON.
Înscrieri pe whatsapp la nr. 0722318388 (Valentina)

Va așteptăm cu drag! Namaste