Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Senses Flow Yoga Retreat cu Dan
5 – 7 mai 2023, Vinalia – Conacul din Ceptura

Ne reîntoarcem la Ceptura, la doar 80 km de București, pe Drumul Vinului, unde ne vom bucură de natură, de timp liber pentru relaxare, introspecție și recunoștință.

Orice acțiune produce energie, orice energie produce o mișcare. Tot universul este în mișcare în acest câmp de energie pranic. Orice acțiune ne poate scoate din zona de confort sau ne poate aduce în echilibru. Trebuie doar să fim atenți, să observăm, să acceptăm toată această mișcare fizică, mentală sau emoțională. Această observare ne poate ajută să învățăm chiar și din reacțiile negative și să încercăm să găsim compasiune pentru toate formele de manifestare.

Te invit într-un retreat în care încercăm să ne sincronizăm energia cu natură, cu toate elementele ei, prin ceea ce primim senzorial și să-i mulțumim Mamei Natură că are grijă de noi.

Începem ziua cu meditație și continuăm cu clase de yoga, pregătite cu atenție pentru a crea echilibru între trup, minte și suflet.
Închidem ziua degustand un pahar bun de vin pentru a ne arată recunoștință naturii pentru bunătățile ei.

Sadhana | practică:
Vom învață să ne ascultăm corpul, respirația, emoțiile, gândurile și vom integra yoga pentru a deveni conștienți de acesta energie din noi și din tot ce ne înconjoară. Vom practică:
– Pavan muktasana – pentru a elibera întreagă tensiune din articulații;
– Morning meditation – pentru observare, acceptare și stabilire intenție;
– Hatha Yoga – asane pentru relaxare, echilibrare, acceptare și prezența;
– Pranayama – respirații pentru echilibrarea polarității mentale, pentru observarea stărilor prin care trecem și crearea unui spațiu în noi din care să putem să privim, să trăim și să acționăm mult mai sănătos;
– Pratyahara meditation – retragerea simțurilor din informații inutile și întoarcerea la ce este și se manifestă în noi;
– Meditații pentru dezvoltarea capacităților de activare a energiei din noi pentru a ne conecta ușor cu energia din natură, pentru a elibera de tensiunea din corpul fizic și a deveni mult mai prezenți în viețile noastre;
– Kundalini yoga – pentru amplificarea energiei din noi;
– Yoga Nidra – relaxare și somn conștient;
– Satsang – discuții despre cum putem integra și practică filosofia yoga pentru a deveni mai atenți, mai prezenți și despre cum să ne calibram intențiile mai realist și mai corect față de sinele nostru real.

Pentru a participa la retreat nu îți trebuie experiență în yoga, pentru că practică yoga nu este despre “performanță” fizică, ci despre capacitatea de a observă corpul și mintea pe parcursul practicii.

Investiție: 1.350 lei/ persoană/ loc în camera dublă

 Prețul include:
– două nopți de cazare în camera dublă
– mic-dejun
– participarea la toate clasele de yoga
– degustare de vinuri cu brânzeturi măturate și pâine aromatizată

 Prețul nu include:
– prânzul & cină – se plătesc individual, direct la locație;
– transportul;
– alte cheltuieli individuale.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, prin plata unui avans de 50%. Restul sumei trebuie plătit până pe 16 Aprilie. Înscrierea este valabilă doar dacă efectuezi plata. Plata se pierde în caz că te razgandesti și nu găsești înlocuitor pentru locul eliberat.

Pentru detalii, plată și înscriere, trimite un email către Dan, la adresa dddumitrescu@gmail.com sau contactează-l prin telefon la numărul 0723337409.

Namaste