Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Avem două calități în noi, 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚 ș𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚, și indiferent de ce se întâmplă în mintea noastră acestea nu se pierd niciodată, ci rămân ascunse undeva în interiorul nostru.

Când suntem furioși, anxioși, când judecăm, sau discriminăm atunci pierdem contactul cu sinele nostru real și ne pierdem în manifestarile egoului nostru, în dorințele și fricile lui.

În momentul în care ne liniștim, încetăm să judecăm, reușim să ne reconectăm cu aceste două calități din interiorul nostru.

Există locuri, stări, oameni și momente în care indiferent de energia noastră simțim că e timpul să expirăm, să ne relaxăm, să încercăm să fim mai buni, mai înțelegători, mai plini de compasiune, mai buni cu noi înșine, cu natura și cu formele în care energia se manifestă în viața noastră.

Sărbătorile de iarnă sunt un astfel de moment, dar și un prilej bun să ne vedem dezbrăcați de fricile noastre, de dorințele noastre, de furiile noastre, și acolo, în liniștea din noi, să revenim la cele două calități veșnice din noi: dragostea și compasiunea.

𝐓𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭ă𝐦 𝐬ă 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮𝐭ă𝐦 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐬ă 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐥𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢, 𝐬ă 𝐛𝐞𝐦 𝐨 𝐜𝐞𝐚ș𝐜ă 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐚𝐢 𝐟𝐢𝐞𝐫𝐛𝐢𝐧𝐭𝐞 ș𝐢, î𝐧 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐬ă 𝐟𝐢𝐢 𝐌𝐨ș 𝐂𝐫ă𝐜𝐢𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐮𝐧 𝐲𝐨𝐠𝐡𝐢𝐧/𝐨 𝐲𝐨𝐠𝐡𝐢𝐧ă 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

𝐕𝐨𝐦 î𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐜𝐮 𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐭𝐫ă ș𝐢 𝐨 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚ț𝐢𝐞 ș𝐢 𝐯𝐨𝐦 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐮𝐭𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚 ș𝐢 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐘𝐨𝐠𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐧𝐞 î𝐧𝐭𝐨𝐚𝐫𝐜𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 ș𝐢 𝐚 î𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜𝐚 𝐬ă 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛ă𝐦 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐢 ș𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮.

La final vom împărtăși bucuria sărbătorilor de iarnă oferind, și la rândul nostru, primind un cadou simbolic, prin binecunoscutul Secret Santa.

Participarea la eveniment este 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭ă, însă este necesar să îți rezervi locul și să te alături schimbului de cadouri.
Tradiția Satsang-ului este să mâncăm ceva împreună, așa că vino cu un fruct sau ceva ce-ți place să împarți.

!Evenimentul este dedicat exclusiv comunității Elephantyogi (abonați și participanți activi la clase).

𝗖𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗦𝗮𝘁𝘀𝗮𝗻𝗴-𝘂𝗹? În Sanscrită, Satsang înseamnă „adunare pentru adevăr” sau, mai simplu, „a fi cu adevărul”. Adevărul este ceea ce este real, ceea ce există. Deci tot ce există este Adevărul. Ori de câte ori ceva îți întărește felul în care trăiești adevărul, acel ceva îți deschide inima și îți liniștește mintea.

******************************************

Evenimentul are loc dumninică, 11 Decembrie, după clasa de Yoga, de la 11:30 până la 13:00, la studio.

Te așteptăm cu bucurie!
Dan și Valentina