Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐛𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧ã𝐦 𝐨𝐛𝐢𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐞, 𝐝𝐞 𝐜𝐞 𝐧𝐞 𝐚𝐛𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧ã𝐦 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐥𝐞, 𝐝𝐞 𝐜𝐞 𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐜𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜ă𝐦 𝐚𝐧𝐮𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐚𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞?

Toată voința, motivația, energia, încrederea în sine, iubirea sunt ascunse sub un înveliș protector pe care l-am construit de-a lungul timpului din condiționări, din credințe, din moduri în care ”trebuie” să fim pentru ca cei din jur să ne accepte și să ne iubească, nepermițându-ne să ne mai arătăm așa cum suntem, autentici, reducând la tăcere vocea și puterea personală.

Diferența dintre percepția sinelui și proiecție ideală ne pune des în situația să renunțăm la ce e bun pentru noi, crezând că astfel e mai bine pentru imaginea noastră sau pentru planul nostru de viață.

Te invităm la o discuție liberă despre cum te susține Yoga să te descoperi pe tine cel autentic, să îți recapeți încrederea în tine, să te iubești, să te accepți și să te susții necondiționat dându-ți puterea și resursele de care ai nevoie pentru a realiza tot ceea ce îți propui!

𝐎𝐫𝐢𝐜𝐞, 𝐝𝐚𝐫 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐨𝐛𝐢𝐜𝐞𝐢, 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐚𝐳ă ș𝐢 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭ă 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜ă.
Î𝐧 𝐘𝐨𝐠𝐚, 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐮𝐦𝐢𝐭ă 𝐒𝐚𝐝𝐡𝐚𝐧𝐚 ș𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚-ț𝐢 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚 𝐨𝐛𝐢𝐜𝐞𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 î𝐧 𝐚ș𝐚 𝐟𝐞𝐥 î𝐧𝐜â𝐭 𝐬ă 𝐟𝐢𝐢 𝐜â𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢ș𝐭𝐢𝐭, 𝐯𝐨𝐢𝐨𝐬 ș𝐢 î𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐦ă 𝐚 𝐭𝐚.

Patanjali dedică al doilea capitol din Yoga Sutra importanței practicii și explică încă din primul capitol că, doar prin practică permanentă, putem înlătura orice blocaj 𝗔𝗯𝗵𝘆𝗮𝘀𝗮 𝘃𝗮𝗶𝗿𝗮𝗴𝘆𝗮𝗯𝗵𝘆𝗮𝗺 𝘁𝗮𝗻𝗻𝗶𝗿𝗼𝗱𝗵𝗮𝗵 1.12.

Poți folosi principiile din yoga la fel de bine şi în viața de zi cu zi, Yoga este cunoscutã şi ca ştiința traiului liniștit.

Yoga te susține să te redescoperi, să te cunoști pe tine, dincolo de toate aceste învelișuri, te pune față în față cu tine, te susține să preiei frâiele, să îți asumi responsabilitatea pentru cine ești acum și să conștientizezi că nimic nu e permanent, iar această asumare vine cu iubire de sine, cu încredere și mulțumire.

Acceptarea deciziilor luate și asumarea responsabilității nu ne face mai puțin valoroși, mai puțin buni sau mai puțini demni de iubire și respect, ci din contră, acceptând rezultatul acțiunilor și deciziilor proprii, fie el bun sau rău, ne dă șansa să ne privim în mod onest, obiectiv, detașat.

Când privești detașat la tine, începi să te cunoști cu adevărat, iar când te cunoști cu adevărat știi ce vrei, ce ai de făcut, la ce e nevoie să renunți, energia și motivația curg și te țin pe drumul pe care ai decis să-l parcurgi.

Atunci când acționezi în aliniament cu sinele tău resursele sunt infinite!

Yoga te ajută să-ți definești practica, să-i înțelegi beneficiile dar și limitele. Să înțelegi că emoția pe care o investești nu e proporțională cu eficiența, ci poate fi chiar un obstacol.

Satsang-ul este o oportunitate de a ne cunoaște pe noi înșine prin prisma unei oglindiri oneste.
Încearcă.

Schimbul de energie se face sub formă de donație sau poți aduce cu tine fructe, snacks, ceai, o lumânare, așa cum este în tradiția Satsangului.

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯 𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 ș𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐨.

Participarea se face doar cu rezervarea locului prin formularul de mai jos.

Namaste
Dan și Valentina

[contact-form-7 404 "Not Found"]