Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

20 – 23 iulie 2023 @Barnhaus | Jibert, Brasov

Indiferent de ce facem natura va avea intotdeauna grija de noi. Soarele rasare si apune indiferent daca ne-am trezit cu fata la perna sau bucurie in priviri. Viata noastra citadina ne creeaza multe dezechilibre ducand la stari nefaste, creand un intuneric in jurul nostru si daca nu suntem atenti chiar si in noi.

Plecarea din oras catre inima naturii, ne ajuta prin abundenta de ioni negativi (doar prin denumire) sa ne curatam de acest intuneric si sa ne reconectam cu natura, cu ceea ce suntem. 

Intoarcerea in natura, in fluxul ei natural, manifestat prin noapte si zi, prin anotimpuri, prin inflorire si hibernare, ne ajuta sa intelegem ca acesta ciclicitate este naturala, este modul prin care tot ce exista functioneaza. Toata manifestarea este intr-o continua miscare, intr-o continua impermanenta.

Singurul lucru care are potential de a deveni permanent este observarea naturii pana in momentul in care toata energia din noi se linisteste si totul devine o oportunitate permanenta de bucurie.

Samyama este practica din yoga prin care dezvoltam aceasta capacitate de concentrare pe ceea ce este cu adevarat important pana in momentul in care constientizam ca suntem parte din natura si ca singurul lucru important pe care il avem de facut este sa ne bucuram si sa traim prezentul.

Te invit intr-un retreat in care sa ne curatam de tot ce nu ne mai foloseste si sa ne regasim bunatatea, linistea si bucuria prin lucruri simple, prin practici de yoga sau prin activitati de grup in mijlocul naturii, care sa ne ajute sa fim mai buni cu noi insine si cu intreaga manifestare.

Practicile yoga includ:

– karma yoga – ne vom pregati impreuna micul-dejun si vom avea grija de spatiul in care vom sta pe parcursul retreat-ului

– meditatie in natura si seara in jurul focului

– observam propria manifestare determinata de cele 5 simturi si incercam sa folosim aceasta energie pentru a ne echilibra fizic, mental si sufleteste.

Ceea ce determina momentul urmator este calitatea constiintei din momentul prezent.

Sadhana | practica:

Retreat-ul nu este despre asana yoga, ci mai degraba despre yoga beyond asana. Vom destinde totusi corpul fizic cu practici din yoga traditionala pentru a facilita tranzitia catre practici mai subtile, precum: 

🕉️ PRANAYAMA – energia si vibratia din noi. 

🕉️ PRATYAHARA – retragem simturile din informatia senzoriala si observam sinele in starea lui libera

🕉️ DHARANA – ne concentram pe propria fiinta fara sa analizam, fara sa judecam pana se dizolva orice perturbare

🕉️ DHYANA -devenim una cu natura

Programul include, de asemenea: 

– satsang – discutii in baza filosofiei yoga despre cum putem utiliza aceasta tehnica pentru a ne spori calitatea vietii

– fire ceremony – mantra chanting in jurul focului de tabara

– gong bath – activam elementul apa din corpul fizic in timpul terapiei prin sunet si lasam vibratia gong-ului sa revigoreze energia stagnanta din corp

– sensorial walks – exploram imprejurimile si ne lasam patrunsi de energia elementului pamant prin diverse tehnici de grounding. 

Retreat-ul te invita sa observi corpul,mintea si sufletul. Flexibilitatea pe care ne concentram este cea a mintii, asadar te poti alatura indiferent de stadiul practicii individuale. 

Despre Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram).

De 11 ani studiez și predau diverse practici yoga, cum ar fi: hatha, kriya, kundalini, jnana, raja, terapii yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele) si terapii cu sunet (gong). Clasele sunt adaptate capacităților cursantului, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fizice și mentale. Yoga este despre acceptare, calmare și menținerea corpului și spiritului tanar. Yoga este o practică pentru o viață echilibrată.

Investitie: 1.500 LEI/ persoana/ loc in camera dubla

Pretul include:

  • 3 nopti de cazare in camera dubla
  • mic-dejun – il vom pregati impreuna dimineata
  • participarea la toate clasele de yoga

Pretul nu include:

  • pranzul & cina – in locatie sau in restaurantele din imprejurimi
  • transportul – facem carpooling
  • alte activitati recreationale – ex: bicicleta
  • alte cheltuieli individuale

Inscriere si detalii: E-mail: dddumitrescu@gmail.com Telefon: 0723337409
Inscrierile se fac in limita celor 10 locuri disponibile, prin plata unui avans de 50%. Restul sumei trebuie platit pana pe 9 Iulie. Inscrierea este valabila doar daca efectuezi plata. Plata se pierde in caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor pentru locul eliberat.