Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Dacă nu ții cont de timp și spațiu, atunci între tine și persoana sau obiectul din fața ta nu este nicio diferență. Deveniți un întreg. Judecata este unealta prin care mintea noastră integrează timpul și spațiul, dar este irelevantă pentru o viață spirituală.

În  meditație există cel care meditează, obiectul meditației și procesul meditației. Iar când reușești să de vii una cu obiectul, atunci ai reușit pe deplin să meditezi.

Această Integrare nu este o practică de câteva minute pe zi. Ea este posibilă printr-o practică, continuă, intensă și asiduă din momentul în care te trezești până când mergi seara la culcare.

Meditația este o calitate în care ești continuu conștient și prezent. Avem acestă capacitate să ne auto-observăm, să explorăm continuu cine suntem , să fim martorul propriilor experiențe, emoții și manifestări. Iar în acel moment în care mintea se liniștește și e capabilă să sstea concentrată și atentă, cunoașterea și înțelegerea acelui aspect devin un singur lucru, un tot unitar. Atunci ai atins Samadhi.

Yoga este practica prin care învățăm să ne întoarcem la poziția de observator. La înțelegerea că totul este creat de mintea noastră.  Samadhi este această integrare, iar Samapathii este menținerea acestei stări.

Energia de pe malul mării este perfectă pentru echilibrarea energiei electromagnetice din noi, prin abundența de ioni negativi care ne învigorează și ne îmbunătățesc funcționarea fizică și mentală. Iar practicile din Yoga ne vor ajuta să înțelegem, să dezvoltăm această stare de integrare și să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Când și unde:

16-18 Septembrie 2022 @ Villa Pontica, Mamaia Nord. 

Program/ Sadhana:

Vom învăța să ne ascultăm corpul, respirația, emoțiile, stările, găndurile și vom integra Yoga pentru a deveni conștienți de acestă energie din noi și din tot ce ne înconjoară. Vom practica:

 • Morning meditation pentru observare, acceptare;
 • 108 Salutul Soarelui pentru învigorarea întregului corp și întărirea sistemului imunitar;
 • Hatha Yoga – asane pentru relaxare, compasiune, acceptare și prezență;
 • Pavana Muktasana pentru a elibera întreaga tensiune din articulațiile noastre;
 • Pranayama – respirații pentru calmarea minții, pentru observarea stărilor prin care trecem și crearea unui spațiu în noi din care să putem să privim, să trăim și să acționăm mult mai corect și mai sănătos;
 • Pratyahara Meditation – retragerea simțurilor din informațiile inutile și întoarcerea la ce este și se manifestă în noi.
 • Meditații pentru dezvoltarea capacităților de activare a energiilor din noi, a ne conecta ușor, cu energia din natură, pentru a ne elibera de tensiunile din corpul nostru și a deveni mult mai prezenți în viețile noastre;
 • Kundalini Yoga pentru amplificarea energiei din noi;
 • Yoga Nidra (relaxare și somn conștient);
 • Satsang:  discuții despre cum putem înțelege, integra și practica filosofia Yoga, pentru a deveni mai atenți și mai prezenți.  Și cum să ne calibrăm intențiile mai realist și mai corect față de sinele nostru real.

Pentru a participa la retreat nu îți trebuie experientă în Yoga, pentru că practica Yoga nu este despre “performanța” fizică, ci despre capacitatea de a observa corpul și mintea pe parcursul practicii.

    
Investiție : 990 lei / persoană/ loc în cameră dublă / triplă / apartament.

 • Programul include: cazare pentru 2 nopți / 3 zile, mic dejun și participarea la toate clasele de Yoga.
 • Locurile sunt limitate iar înscrierile se fac in funcție de plată.
 • Mesele se plătesc separat direct la locație.
 • Confirmarea participării se face prin plata unui avans de minimum 50%, iar restul sumei trebuie plătit până la 1 Septembrie. Înscrierea este valabilă doar daca efectuați plata.
 • Plata se pierde în caz că te răzgândești și nu găsești înlocuitor pentru tine.

Retreatul este organizat și suținut exclusiv de Dan, pentru plată, înscriere și detalii contactați-l direct prin email, la adresa dddumitrescu@gmail.com sau prin telefon, 0723337409.

Namaste