Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Bine ați venit la o seară liniștită de Yoga Restaurativă la Elephant Yogi Studio! Alăturați-vă pentru o sesiune de 1 oră și jumătate profund relaxantă, concepută pentru a vă aduce pace, echilibru și relaxare.

Yoga restaurativă este un stil de yoga blând și terapeutic care folosește elemente cum ar fi suporturi, pături și blocuri pentru a sprijini corpul în ipostaze pasive. Spre deosebire de alte forme dinamice de yoga, Yoga Restaurativă se concentrează pe relaxare profundă. În această sesiune, veți fi ghidat prin ipostaze blânde ținute pentru o perioadă îndelungată, permițând corpului să se relaxeze complet și să elibereze tensiunea. Această practică este perfectă pentru oricine caută o evadare liniștită din cerințele vieții de zi cu zi.

Diferențele față de alte stiluri:
Yoga restaurativă diferă de alte stiluri de yoga prin accentul pus pe relaxarea completă. Spre deosebire de Vinyasa sau Power Yoga, care se concentrează pe mișcare, Yoga Restaurativă încurajează liniștea. Nu este vorba despre întinderea sau provocarea corpului, ci mai degrabă despre a lăsa corpul să se simtă comod, folosind perne sau blocuri pentru ajustarea poziției. Această practică este accesibilă tuturor, indiferent de vârstă, flexibilitate sau nivel de fitness.

Beneficiile Yoga Restaurative:

  • Stress Relief: Restorative Yoga promovează relaxarea profundă, ajutând la calmarea sistemului nervos și la reducerea stresului și anxietății.
  • Somn îmbunătățit: Practica regulată poate duce la o calitate mai bună a somnului, permițându-vă să vă treziți simțindu-vă împrospătat și plin de energie.
  • Flexibilitate îmbunătățită: Ținând poziții blânde pentru o durată mai lungă, Restorative Yoga întinde ușor și deschide corpul, îmbunătățind flexibilitatea în timp.
  • Ameliorarea durerii: Această practică poate atenua durerea cronică, durerile de cap și durerile musculare, oferind alinare celor care se confruntă cu disconfort.
  • Echilibru emoțional: Yoga restaurativă încurajează conștientizarea și introspecția, favorizând echilibrul emoțional și un sentiment de pace interioară.

Toate nivelurile sunt binevenite.

Aștept cu nerăbdare să vă ghidez către o stare de calm și întinerire.

Ai nevoie de haine lejere, o sticlă cu apă pentru hidratare, de încredere și respect pentru practică.

Namaste!

Amalia