Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Cand observația ta este profundă, ea reflectă înțelegerea că natura și universul înconjurător funcționează conform unor legi și ritmuri proprii, independente de intervenția sau percepția noastră. De la ritmurile interne ale corpului nostru, cum ar fi respirația și bătăile inimii, la ciclurile mai mari, cum ar fi schimbările sezoniere sau mișcarea planetelor în jurul Soarelui, totul pare să fie guvernat de un ritm și o ordine predefinita. Aceste cicluri și ritmuri adaugă structură și predictibilitate într-o lume care altfel ar fi haotică și imprevizibilă.

Înțelegerea și recunoașterea acestei ciclicități ne poate ajuta să ne adaptăm mai bine la schimbările naturale și să ne aliniem mai armonios cu mediul înconjurător. De asemenea, ne poate oferi perspectiva că schimbările și transformările pe care le experimentăm fac parte dintr-un ciclu mai mare al vieții și că uneori este important să fim răbdători și să acceptăm fluxul și refluxul evenimentelor în viața noastră.

Haideti sa ne calibram corpul, mintea si intreaga fiinta in acesta energie in mijlocul padurii si sa fim recunoscatori pentru tot ce ne ofera natura si sa ne bucuram de o viata cat mai centrata si mai aliniata cu energia universala. Ne retragem pentru 3 zile de practica yoga, meditatie si gong bath in mijlocul naturii.

Cand si unde: 24-26 Mai 2024 @ Cabana Izvoranu, Judetul Buzau. http://cabanaizvoranu.ro/

🧘🏼‍♀️Program/ Sadhana:

 • Vom invata sa ne ascultam corpul, respiratia, emotiile, starile, gandurile si vom integra yoga pentru a crea o armonie intre manifestarile noastre. Vom practica:
 • Morning meditation pentru observare, acceptare si constientizare;
 • 108 Salutul Soarelui pentru invigorarea intregului corp si intarirea sistemului imunitar;
 • Gong bath- pentru curatare si linistire a intregului corp, prin activarea apei din fiecare celula.
 • Hatha Yoga – asane pentru relaxare, compasiune, acceptare si prezenta;
 • Pavana Muktasana pentru a elibera intreaga tensiune din articulatiile noastre;
 • Pranayama – respiratii pentru calmarea mintii, pentru observarea starilor prin care trecem si crearea unui spatiu in noi din care sa putem sa privim, sa traim si sa actionam mult mai corect si mai sanatos;
 • Pratyahara Meditation – retragerea simturilor din informatii inutile si intoarcerea la ce este si se manifesta in noi.
 • Meditatii pentru dezvoltarea capacitatilor de activare a energiilor din noi, a ne conecta usor cu energia din natura, pentru a ne elibera de tensiunile din corpul nostru si a deveni mult mai prezenti in vietile noastre;
 • Kundalini yoga pentru amplificarea energiei din noi;
 • Satsang:  discutii despre cum putem intelege, integra si practica filozofia yoga pentru a deveni mai atenti, mai prezenti.  Si cum sa ne calibram intentiile mai realist si mai corect fata de sinele nostru real

Pentru a participa la retreat nu iti trebuie experienta in Yoga, pentru ca practica yoga nu este despre “performanta” fizica, ci despre capacitatea de a observa corpul si mintea pe parcursul practicii.

 🧘🏻‍ Despre Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram).

De 12 ani studiez și predau diverse practici yoga, cum ar fi: hatha, kriya, kundalini, jnana, raja, terapii yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele) si terapii cu sunet (gong) si am organizat peste 30 de retreaturi de yoga in tara si in strainatate.

Investitie: 

 • Early Bird Price (pana pe 31 Martie): 1500 RON/ persoana/ loc in camera dubla / tripla
 • Full Price (din 1 Aprilie): 1750 RON/ persoana/ loc in camera dubla / tripla

Pretul include:

– 2 nopti de cazare si toate mesele (vineri cina, sambata: mic dejun, pranz si cina, duminica mic dejun)

– participarea la toate practicile de yoga si gong bath

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, prin plata unui avans (30-50%). Inscrierea este valabila doar daca efectuezi plata. Plata se pierde in caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor pentru locul eliberat. Inscriere si detalii: dddumitrescu@gmail.com / 0723337409