Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Totul este vibrație, totul este energie.
Mantra este o vibrație sacră în mintea noastră careprin repetare ne modifică conștiința.
“Man” înseamnă minte și “tra” înseamnă proiecția undelor. Mantra te ajută să schimbi frecvența pe care funcționezi și astfel să-ți regenerezi energia din tine. Folosind Mantra îți reglezi atât respirația, cât și mintea și astfel poți să ajungi mai ușor în starea de liniște, de meditație.
Meditația este o stare a minții care privește cu atenție desăvârșită orice lucru în totalitatea sa, și nu doar anumite părți ale acestuia.
Meditația constă în a fi conștient de fiecare gând și de fiecare sentiment, în a nu spune niciodată că ceva este drept sau nedrept, ci numai de a observă și a te mișcă cu acel fenomen lăuntric. Atunci ia naștere liniștea, tăcerea care se așterne atunci când mintea a înțeles propria sa origine, propria sa natură.
Meditația te ajută se te deconectezi de la procesele tale mentale, de la trecut sau de la așteptările tale. Meditația te ajută să-ți observi corpul, emoțiile, stările și astfel să poți să fii mai prezent în viață ta, să-ți înțelegi puseurile, pornirile, sinapsele, reacțiile și karmele.
Prin meditație ajungi să-ți schimbi modul în care reacționezi, prin care îți manifești energia și astfel începi să cultivi acceptarea, empatia și bunătatea în viață ta.
Permite-i minții să se relaxeze, fii prezent fără să implici nici o formă de gândire.
SO HAM
YogiDan