Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Kriya Yoga – Disciplinarea corpului și a minții.

Kriya Yoga explicată în câteva cuvinte unui occidental ce are educație științifică, este o metodă psihofiziologica simplă care determina la nivel fizic eliminarea bioxidului de carbon din sânge și încărcarea acestuia cu oxigen. Atomii acestui oxigen suplimentar sunt transmutați în curenți subtili care vitalizează creierul și centrii spinali. Astfel yoghinul poate încetini sau chiar preveni îmbătrânirea țesuturilor oprind acumularea sângelui venos; yoghinii avansați transmută materia în energie pură. 

Kriya yoga te ajută să faci diferența dintre sinele tău, corpul care experimentează prin organele de simț și mintea care discriminează pentru a înțelege experiențele trăite. Înțelegerea acestor diferențe și postura observatorului ne ajută să putem să păstrăm corpul, respirația și mintea mult mai liniștite și mai sănătoase.

Kriya Yoga are 3 ingrediente:

Tapah: prin care reglezi temperatura și energia din corpul și din mintea ta.

Swadhyaya:  practica atentă și centrată te ajuta să observi, să analizezi și să intelegi pentru a ajunge la o manifestare corectă.

Iswara: inteligența care vine din detașarea completă și eliberarea de orice fel de tensiune și condiționare.

Kriya yoga este o practică pentru întreagă noastră viață și poate fi aplicată în orice moment pentru a ne alinia și centra energia și manifestarea frumos și plin de înțelegere și compasiune.

Facilitator: Dan