Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Kirtan: workshop de Mantra și meditație muzicală, 20 mai, ora 16:00

Vă invităm la un workshop de muzică devoțională Kirtan, care reprezintă o practică de cântare meditativă a mantrelor și a numelor Divine. Kirtan este o ramură muzicală a școlii Bhakti-yoga și reprezintă o artă meditativă tradițională, ce a devenit populară și în occident, datorită puterii ei de a calma mintea și a trezi stări pozitive, ce înnobilează sufletul.

Prin intermediul Kirtan-ului, maeștrii spirituali au învățat concluziile fundamentale mistice descrise în scripturile clasice despre Yoga, cum ar fi Bhagavad Gita și Patanjali Sutra, precum și faptul că iluminarea spirituală nu necesită ritualuri complexe sau technici de meditație sofisticate. Independent de naționalitate, sex, poziție socială sau nivel de cunoștințe orice persoană sinceră poate folosi practica de Kirtan ca o modalitate de a intra în contact cu Divinitatea.

Metodă simplă de cântare congregaționalã – Kirtan – este o cale eficientă pentru omul modern de a atinge aceleași niveluri de realizare a sinelui și aceleași adâncimi ale păcii lăuntrice și iubirii Divine, ce erau atinse de misticii și yoghinii antici prin intermediul meditației profunde. Kirtan este o cale ce folosește muzica pentru a aduce oamenii împreună.

Nu este nevoie de voce, ci de suflet! Și experiența este cu atât mai frumoasă, cu cât participă mai mulți cântăreți, muzicieni și se utilizează diverse instrumente muzicale. (La workshop-ul nostru oricine poate să-și aducă instrumentul muzical și să participe cântând în acompaniament).

„Love + Mantra + music = Kirtan”

Aceast Kirtan vă fi susținut de echipa Centrului de Studii Vedice, Centru ce se ocupă cu promovarea și educarea oamenilor în procesul sacru de încântare congregațională.

Echipa este formată din:

Amrita Ganga – este instructor de hatha yoga RYT 500 din 2016 și practica zilnic bhakti-yoga de 5 ani. Ea va conduce un kirtan cântând la harmoniu.

Alakananda – este Bhakti-yoghină de 3 ani, studiază canto și vă conduce și ea un Kirtan tot la harmoniu.

Karuna Krishna – face parte din echipa Centrului de 5 ani va canta la karatala, instrumentul antic indian.

Baladeva – practică Bhakti-yoga de 5 ani vă cânta la Mridanga, instrumentul clasic de percuție indian.

Trailokya-Sundari – este studenta la Conservator  și s-a alatatura centrului acum 3 ani. Ea va cânta la violoncel.

Bal Krishna – este membru al centrului ce 5 ani și muzician de peste 15 ani. El va cânta la bass.

Având împreună o experiență bogată în această artă și straduindu-se constant să își îmbunătățească atât mecanic cât și spiritual acesta practică, echipa noastră vă invită să descoperiți prin Kirtan, stările avansate de conștiință ale yoghinilor realizați.

Pentru a profita pe deplin de această asociere unica și pentru a ne cunoaște cât mai mult, la sfârșit vom servi o mică gustare, un pretext ideal pentru a discuta între noi și de a răspunde la orice întrebări aveți despre practicile antice indiene de conectare cu Divinitatea și înțelepciunea Vedelor.

Contribuția este de 75 RON/ persoană. Această sumă susține atât Centrul de Studii Vedice Iskon, cât și studioul de Yoga Elephantyogi să își continue activitatea, însă dacă situația personală nu îți permite să aduci această contribuție, te rog să ne comunici în privat, prin email la adresele namaste@elephantyogi.com și mirela@yogatime.ro.

Evenimentul are loc sâmbătă 20 mai, ora 16:00, la studioul Elephantyogi, la adresa Str. Sfinților nr.6, la mansardă.

Namaste

Formular de înscriere