Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

cu Dana Nedelcu și Cristian Drîmbă, sâmbătă 4 martie, ora 18:00

Te invităm cu mare drag la o sesiune transformatoare de Kirtan prin care dorim să creăm un spațiu de prezență, explorare, integrare și alchimizare prin sunet, voce și respirație conștientă.
Capacitatea sunetului de a facilita transcenderea minții a fost recunoscută de-alungul timpului in diverse tradiții din lume.
Cu ajutorul sunetului intrăm în simțul energiei și megem dincolo de dimensiunea limitată a minții de unde deseori percepem Realitatea. Sunetul poate să miște emoția, gândul, starea care iese la suprafață și să ne elibereze percepția de acele filtre schimbându-ne pur și simplu vibrația.

Kirtan este o practică Bhakti Yoga și Nada Yoga care facilitează integrarea tuturor aspectelor noastre în armonia sufletului; și asta se întâmplă prin vibrație, mantre, ritm si muzica live (harmonium, percuție, chitară, vioară etc).
‘Mantra’ este un cuvânt din Sanskrită și înseamnă ‘ceea ce eliberează și curăță mintea’; ea este o formulă de sunet sacru care se cântă în mod repetat, acesta fiind un proces de purificare al inimii și al minții. Mantra este precum o Asană din Hatha Yoga și are rolul să miște energia stagnantă din minte și din corp.
Kirtan este foarte eficient în a armoniza comunicarea pe toate planurile. Comunicarea din interiorul nostru, a Conștiinței Eu Sunt cu Energia prin care se exprimă, a sistemelor din corp, comunicarea mind-body, a aspectelor noastre și apoi comunicarea cu lumea exterioară care este o reflecție a comunicării din interior. Are rolul sā faciliteze atât capacitatea de a asculta cât și exprimarea din întregimea noastra, și nu doar din mental.

De asemenea susține deschiderea inimii și cultivarea compasiunii. Compasiunea este considerată în tradițiile spirituale calea către libertate căci doar în spațiul sigur de prezență poți conștientiza ceea ce nu te mai reflectă pentru a putea elibera. Atunci când aduci o emoție, un tipar, o credință limitativă sau o stare și o cânți ea incepe să se alchimizeze si să te elibereze de gravitația sa ca să iți poți lumina lumina și ca să poți crea cu bucurie și libertate Viața.
Practica are și foarte multe beneficii fizice precum resetarea sistemului nervos, stimularea nervului vag și a digestiei și facilitează curgerea liberă a energiei prin corp, susținând curgerea și ritmul natural al Creației ce curge prin tine. Ea poate să te miște într-un mod profund și să îți aducă o bucurie incredibilă și multă expansiune, o eliberare sub formă de plâns sau pur și simplu liniște și împăcare.

Toata lumea este binevenită în aceastā experientă magică!

❊ Data → Sâmbătă, 4 Martie, 18:00 – 20:00
❊ Adresa → Elephant Yogi Studio, Str. Sfintilor, nr, 5, mansarda
❊ Contribuția ta → 120 ron
❊ Rezervarea locului se face prin formularul de mai jos și doar cu plata în avans în contul:
Arta Vindecarii SRL, IBAN RO41BTRLRONCRT0442290401 .
❊ Anularea în ziua evenimentului se va lua în considerare precum participare pentru că este foarte multă energie implicată în organizarea acestui eveniment, iar banii nu vor fi returnați.
❊ Locuri limitate → 30 pers max / 10 pers minim.
❊ Ai nevoie să vii cu haine confortabile de preferință din materiale naturale precum bumbac, bambus, hemp căci acestea au calitatea de a permite curgerea energiei cu mai multă ușurință.
O eșarfă sau bluză pe care să o pui sau să o scoți în funcție de cum simți temperatura corpului.
O sticlă de apă.

Despre facilitatori:

❁ Dana Nedelcu este facilitator de Yoga, acreditată prin Yoga London. Practică yoga în mod conștient din 2006 și tot de atunci este o studentă/maestră dedicată a Cercului Crimson, susținând conștienta conștiinței pe pământ și Viața trăită în Grație și Măiestrie, în Noua Energie. Dana facilitează experiențe de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga, Womb Yoga, Somatic Yoga și Yin Yoga, și de Kirtan: Nada și Bhakti Yoga. Ea este pasionată de modul frumos prin care aceste experiențe ne susțin în mișcarea energiilor blocate pentru ca să ajungem în claritatea simțirii și astfel să ne permitem cu ușurință și libertate să fim creatorii (sufletul în experiență) care suntem.
Pe lângă Yoga care este manifestarea spațiului sigur unde se explorează foarte frumos relația dintre conștiință (suflet) și energie, Danei îi place să sărbătorească viața și existența prin toate formele sale de exprimare: arta în toate formele ei, comuniunea cu natura și cu animalele, mâncarea, joaca, prietenia, știința, magia, etc. Dana este și Terapeut prin Masaj/Bodywork, Facilitator prin Respirație Conștientă, Ghid in Noua Energie, Facilitator prin Tranziția Morții și Nașterii.

❁ Cristian Drîmbă experimentează de mulți ani joaca cu sunetele prin instrumente cu coarde, de percutie, sau de suflat. Inspirat de natură, oameni, trăiri și diverse muzici de peste tot, îi place sa creeze experiențe muzicale meditative care sărbătoresc viața și momentul prezent.

Te așteptăm cu bucurie!