Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Întoarcerea în natura este întotdeauna o bucurie, pentru că facem parte din ea și suntem alcătuiți la nivel elementar din aceleași cinci elemente; astfel energia noastră este mult mai echilibrată în mijlocul naturii decât în oraș. Această reconectare cu natura ne ajuta să ne întoarcem la energia primara, la înțelegerea că avem resursele și susținerea naturii pentru a ne exprima potențialul creativ într-un mod cât mai constructiv, fară efort, ci cât mai aliniat cu adevărată noastră identitate. Pe parcursul celor 3 zile petrecute împreună vom utiliza diferite practici din Yoga pentru a ne elibera corpul de energiile stagnante, vom activa potențialul energetic pe care natura ni-l oferă pentru a ne creea un spațiu în care să putem trai fară să fim influențați de ce se întâmplă în afară, un spatiu în care noi să hotăram ce permitem să intre și ce lăsam să se manifeste. Ne vom plimba prin natură încărcându-ne cu energia ei, încercând să devenim mai prezenți în interacțiunile noastre, iar seara ne vom strânge în jurul focului bucurându-ne de căldură lui, de un vin fiert și vom cânta mantre împreună.

Focusul retreat-ului vă fi să ne echilibrăm fizic, psihic și emoțional, să devenim astfel mai atenți, mai prezenți, mai conectați cu noi înșine și cu energia noastră pentru a ne manifesta cu bucurie întreagă existență.

Practica / Sadhana: Vom învață să ne ascultam corpul, respirația, emoțiile, stările, gândurile și vom integra Yoga pentru a crea armonie între manifestările noastre. Vom practica:

● Pawanmuktasana – pentru a elibera întreaga tensiune din articulații;

● Morning meditation – pentru observare, acceptare și conștientizare;

● Hatha Yoga – asane pentru relaxare, compasiune, acceptare și prezență;

● Pranayama – respirații pentru calmarea minții, pentru observarea stărilor prin care trecem și crearea unui spatiu în noi din care să putem să privim, să trăim și să acționam mult mai corect și mai sănătos și în care să fim protejați de propria energie;

● Pratyahara Meditation – retragerea simțurilor din informații inutile și întoarcerea la ce este și se manifestă în noi;

● Meditații pentru dezvoltarea capacităților de activare a energiilor din noi, a ne conecta ușor cu energia din natura, pentru a ne elibera de tensiunile din corpul nostru și a deveni mult mai prezenți în viețile noastre;

● Kundalini Yoga – pentru amplificarea energiei din noi;

● Yoga Nidra – relaxare și somn conștient;

● Satsang – discuții despre cum putem integra și practica filozofia Yoga pentru a deveni mai atenți, mai prezenți, despre cum să ne calibrăm intențiile mai realist și mai corect față de sinele nostru real.

● Mantra: Lokah Samastah Sukhino Bhavantu: May all beings everywhere be happy and free and may the thoughts, words and actions of my own life contribute în some way to that happiness and to that freedom for all.

Pentru a participa la retreat nu iți trebuie experiență în Yoga, pentru că practica Yoga nu este despre “performanța” fizică, ci despre capacitatea de a observa corpul și mintea pe parcursul practicii.

Yogi Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de Yoga tradițională (ashram). De 10 ani studiez și predau diverse practici Yoga, cum ar fi: Hatha, Kriya, Kundalini, Jnana, Raja, terapii Yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate și altele). Clasele sunt adaptate capacităților cursantului, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fizice și mentale. Yoga este despre acceptare, calmare și menținerea corpului și spiritului tânăr. Yoga este o practică pentru o viață echilibrată.

Investiție: 990 lei / persoană/ loc în cameră dublă – plata se face direct către Dan.

● Programul include: cazare pentru 2 nopți / 3 zile, micul dejun și participarea la toate clasele de Yoga.

● Locurile sunt limitate iar înscrierile se fac în funcție de plată.

● Confirmarea participării se face prin plata unui avans de minimum 50%, iar restul sumei trebuie plătit până la 1 Februarie . Înscrierea este valabila doar dacă efectuați plata.

● Plata se pierde în caz că te răzgândești și nu găsești înlocuitor pentru tine.
Pentru detalii, plată și înscriere, trimite un email către Dan, la adresa dddumitrescu@gmail.com sau contactează-l prin telefon la numărul 0723337409.

Namaste