Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

15 Decembrie, ora 19:30

Gong bath este o practica de curatare a energiei negative din noi, de relaxare mentala si emotionala. Ne curata de orice tensiune avem in noi, indiferent de calitatea ei. 

Pentru aceasta practica nu-ti trebuie niciun fel de pregatire, vei sta pur si simplu, pe spate pe saltea si pasiv vei lasa sunetul sa treaca prin tine, prin fiecare celula si sa curete tot ce nu mai ai nevoie atat la nivel fizic, cat si mental si emotional.

Vino cu haine confortabile, hidrateaza-te bine incepand de dimineata, pentru ca sunetul vibreaza in apa din corpul nostru si bucura-te de o curatare energetica completa.

Vei dormi mai bine dupa practica, vei fi mai relaxat si in acelasi timp mai conectata cu tine insuti.

🙏🏼 Beneficii:
– o profunda stare de relaxare
– somn de calitate
– claritate mentala
– relaxare emotionala
– creativitate
– relaxare prin disiparea anxietati
– prezenta.

✅ Recomandari:
– Hidrateaza-te intens pe tot parcursul zilei pentru a te bucura de beneficiile complete ale practicii, pentru ca sunetul vibreaza in apa din corpul tau
– Vino cu haine confortabile

⭕️ Atentionari: Nu este recomandat femeilor insarcinate si persoanelor care sufera de epilepsie sau probleme mentale.

Te invit la gong bath pentru a-ti curata energia si pentru o relaxare profunda.

💰Investitie:
➡️ Acces general – 150 lei
➡️ Acces abonati ai studioului ElephantYogi – 100 lei
❗️Locurile sunt limitate, iar inscrierea este confirmata in momentul platii. Participarea se face doar cu rezervare: DM Whatsapp 0723337409 sau e-mail yogasutraro@gmail.com.

❌ In eventualitatea neparticiparii:
– cu minimum 24h in avans – full refund
– in mai putin de 24h – se percepe o taxa de 50% din valoarea achitata.

🧘🏻‍♂️Yogi Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram).
De 11 ani studiez și predau diverse practici yoga, cum ar fi: hatha, kriya, kundalini, jnana, raja, terapii yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele) si terapie cu sunet (gong bath).