Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Intentie si Bucurie – YOGA RETREAT 26-28 Ianuarie 2024 cu Dan

Ne intoarcem pentru al 5-lea an intr-un loc plin de energie, de manifestare si de centrare, pentru a incepe anul cu claritate, cu intentie si cu bucurie.
Este un loc in care reusim sa ne descoperim sinele, dar nu prin experiente senzoriale individuale ci prin energia pe care o cream impreuna, prin constientizarea aspectului ca facem parte din aceasta energie, care este mai presus de gandirea noastra uneori limitativa si conditionata. Astfel ne dezvoltam capacitatea de observare fara judecata, de incredere in intuitia noastra, devenind mai empatici si plini de compasiune.

sat chit ananda | fiinta constienta bucurie

Aceasta observare a sinelui fara sa-l legam de un titlu, o functie sau un rol, este despre constientizarea energiei din care facem parte cu bucurie.
Invatam in fiecare an sa devenim mai buni, mai intelegatori cu noi insine si cu intreaga noastra existenta, asa ca hai sa incepem anul cu intentie, cu atentie la modul in care ne manifestam si reactionam la energia din noi si din jurul nostru, in asa fel incat sa fim prezenti si sa ne bucuram de fiecare experienta.

Focusul retreat-ului va fi sa ne echilibram fizic, psihic si emotional, pentru a incepe anul 2024 mai atenti, mai prezenti, mai conectati cu noi insine si cu energia noastra, pentru a mentine o perspectiva frumoasa asupra propriei existente.

Cand si unde:2 – 4 Februarie 2024 @ Pensiunea Cetatuia – Buzau

Program/ Sadhana:

Vom invata sa ne ascultam corpul, respiratia, emotiile, starile, gandurile si vom integra yoga pentru a crea o armonie intre manifestarile noastre. Vom practica:

Morning meditation pentru observare, acceptare si constientizare;
● 108 Salutul Soarelui pentru invigorarea intregului corp si intarirea sistemului imunitar;
● Gong bath- pentru curatare si linistire a intregului corp, prin activarea apei din fiecare celula.
● Hatha Yoga – asane pentru relaxare, compasiune, acceptare si prezenta;
● Pavana Muktasana pentru a elibera intreaga tensiune din articulatiile noastre;
● Pranayama – respiratii pentru calmarea mintii, pentru observarea starilor prin care trecem si crearea unui spatiu in noi din care sa putem sa privim, sa traim si sa actionam mult mai corect si mai sanatos;
● Pratyahara Meditation – retragerea simturilor din informatii inutile si intoarcerea la ce este si se manifesta in noi.
● Meditatii pentru dezvoltarea capacitatilor de activare a energiilor din noi, a ne conecta usor cu energia din natura, pentru a ne elibera de tensiunile din corpul nostru si a deveni mult mai prezenti in vietile noastre;
● Kundalini yoga pentru amplificarea energiei din noi;
● 108 Mantra: Lokah Samastah Sukhino Bhavantu: May all beings everywhere be happy and free and may the thoughts, words and actions of my own life contribute in some way to that happiness and to that freedom for all.
● Satsang: discutii despre cum putem intelege, integra si practica filozofia yoga pentru a deveni mai atenti, mai prezenti. Si cum sa ne calibram intentiile mai realist si mai corect fata de sinele nostru real.

Pentru a participa la retreat nu iti trebuie experienta in Yoga, pentru ca practica yoga nu este despre “performanta” fizica, ci despre capacitatea de a observa corpul si mintea pe parcursul practicii.


 🧘🏻‍ Despre Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram).
De 11 ani studiez și predau diverse practici yoga, cum ar fi: hatha, kriya, kundalini, jnana, raja, terapii yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele) si terapii cu sunet (gong).

Investitie: 1200 RON/ persoana/ loc in camera dubla / tripla

Pretul include: – 2 nopti de cazare
– mic-dejun
– participarea la toate practicile de yoga

Pretul nu include: – pranzul & cina + alte cheltuieli individuale – transportul – carpooling Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, prin plata unui avans de 50%. Inscrierea este valabila doar daca efectuezi plata. Plata se pierde in caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor pentru locul eliberat.

Inscriere si detalii: dddumitrescu@gmail.com (0723337409)