Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Yoga, mai exact asanele , se diferențiază de sport prin faptul că te simți energic, revitalizat și plin de viață și după practică.

Mișcarea se sincronizează cu respirația, oxigenând celulele din întreg corpul, purificându-l și aducându-l în forma lui optimă.

Prin echilibrarea energiei în canalele energetice, echilibrezi și procesele fiziologice, astfel metabolismul, sistemul endocrin, sistemul reporducător și toate celelalte se reglează.

Corpul fizic devine mai suplu și plin de energie, iar mental și emoțional devii conștient de tine, de reacții, de emoții căpătând abilitatea de a gestiona cu ușurință situațiile de viață păstrându-ți echilibrul și liniștea interioară.

Această clasă are mai multe tematici, în funcție de părțile corpului și aspectele pe care dorim să le abordăm.

La clasa Energy Boost Yoga Quads and Glutes practica este concentrată pe musculatura picioarelor și fesierilor, exemplu de posturi ca Utkatasana și Utkata Konasana.

La clasa Energy Boost Yoga Abs and Arms practica este concentrată pe musculatura abdomenului și a brațelor, exemplu de posturi Chaturanga Dandasana și Kumbhakasana.

Clasa este potrivită pentru tine dacă:

– vrei să lucrezi cu corpul fizic, dar și să te dezvolți personal,
– vrei să ai consecvență în practică,
– vrei să ai mai multă energie să reduci stresul și oboseala,
– vrei să îți recapeți forța și mobilitatea fizică,
– vrei să evoluezi în practica yoga,
– vrei să lucrezi la poziția pentru meditație,
– vrei să calmezi agitația minții,
– vrei să practici meditația sau pur și simplu vrei să fii prezent și să practici yoga.

Toate acestea se pot obține cu răbdare și dedicație, prin practica regulată și poți participa la clase chiar dacă e prima dată când vii la yoga.

Clasa se desfășoară în stil Hatha Yoga și include atât practica asanelor (posturilor fizice), cât și a tehnicilor de respirație (pranayama) și meditație.

Clasa este adaptată la capacitatea fiecărui participant, astfel nu este nevoie de experiență sau pregătire fizică anterioară pentru a practica.

Logistice:
• ai nevoie de haine lejere pentru practică și o sticlă cu apă pentru hidratare
• nu mânca cel puțin 3 ore înainte de practică

Te aștept cu bucurie, namaste!

Facilitator: Valentina