Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

În centrul Bucureștiului, unde viața trece cu repeziciune, unde ne găsim mereu agitați și îngrijorați, găsești un spațiu de relaxare, un loc de retragere interioară, de introspecție, unde îți asculți vocea interioară și te recontectezi la tine, cel autentic.

Un loc unde te poți așeza în liniște, atât la exterior cât și în interior. Aici găsești ghizi binecuvântați și o comunitate frumoasă ce te suțin pe frumosul și tumultuosul drum numit viață.

Ghizii tăi sunt profesori de Yoga certificați, cu experiență și care și-au luat angajamentul studiului și practicii Yoga, permanent.

Studioul este echipat cu saltele de yoga eco friendly, din plută și cauciuc 100% natural și cărămizi pentru yoga din plută naturală.

Pluta naturală are proprietăți antimicrobiene, antifungice și antialergice, aceasta neutralizează în mod natural bacteriile și mirosul de pe saltea, astfel încât cursanții să se bucure de clasele de yoga în siguranță.

Locația se afla în centrul Bucureștiului, în zona P-ța Rosetti, pe Strada Sfinților nr. 6, la mansardă. Vezi pe hartă aici.

Așadar, te invităm la studioul Elephantyogi să practicăm împreună Yoga, atât pe saltea cât și în afara ei, în viața de zi cu zi, acolo unde și atunci când avem cea mai mare nevoie de liniște.