Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Vineri, 23 septembrie 2022, ora 19:00

Descoperă cum te poate susține yoga în procesul terapeutic, în dezvoltarea și evoluția ta personală și în restabilirea echilibrului fizic, mental si emoțional. Dacă deja ai descoperit Yoga și vrei să înțelegi de ce te simți așa bine după o clasă, dacă ai întrebări despre practica yoga, acest eveniment îți poate aduce mai multă claritate.

Beneficiile yoga și calitățile ei terapeutice sunt deja cunoscute, însă dacă vrei să cunoști un pic mai mult din profunzimea practicii, să te cunoști pe tine, să descoperi mai mult decât asane/posturi și să înveți cum să-ți liniștești mintea, acest eveniment este potrivit pentru tine.
.
Yoga este un set de practici prin care să poți să devii mai blând, mai conectat cu tine însuți și mai înțelegător față de tot ceea ce se petrece în tine și-n viața ta.

Asanele/posturile sunt în general cea mai ușoară forma de a intra în contact cu yoga, dar ele reprezintă doar o mică parte din ceea ce este Yoga. Asanele sunt un început plăcut și ușor de practicat, dar în spatele lor se ascunde o întreagă știință pentru care ele sunt practicate. Asanele te ajuta să-ți observi corpul, blocajele fizice, și te învață cum să-l controlezi și să-l aduci la forma lui optimă.

Yoga te învață mai mult decat postura, te învață să respiri, te învață să-ți observi simțurile, să le înțelegi sursa și întregul comportament.

Prima explicație despre Yoga în Patanjali spune că este o tehnică de calmare a fluctuațiilor mentale.

𝐒𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 î𝐥 𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐘𝐨𝐠𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬ă 𝐨𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢! 𝐒ă 𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢 î𝐧 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐬ă 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐥𝐚ș𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬 î𝐧 𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞, î𝐧 𝐟𝐫𝐢𝐜𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞, î𝐧 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐧ț𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞, 𝐜𝐢 𝐬ă 𝐟𝐢𝐢 𝐩𝐮𝐫 ș𝐢 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭. 𝐈𝐚𝐫 𝐜â𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐮ș𝐞ș𝐭𝐢 𝐚𝐬𝐭𝐚, 𝐜â𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐮ș𝐞ș𝐭𝐢 𝐬ă-ț𝐢 𝐜𝐚𝐥𝐦𝐞𝐳𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚, 𝐜𝐨𝐫𝐩𝐮𝐥 ș𝐢 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚ț𝐢𝐚, 𝐜â𝐧𝐝 𝐞ș𝐭𝐢 î𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭, 𝐭𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥.

În cele 2 ore vom trece prin principiile de bază din yoga (sutre, sadhana, conștientizări, observații), vom învăța să respirăm conștient, vom învăța despre impactul acțiunilor noastre, despre centrii de energie din noi – chakre, cât și despre impactul pe care îl au asupra metabolismului nostru și sănătății noastre fizice și mentale. Yoga este o căutare foarte profundă prin care poți să scapi de toate fricile tale, identificăndu-le, studiindu-le, înțelegându-le și astfel învingându-le.


Toți vrem sa fim confortabili cu propriul corp, cu propria minte, cu propriul mediu social, iar yoga este un set de tehnici și practici prin care poți, indiferent de unde începi, să îți îmbunătățești corpul, mintea și viața.Evenimentul este gratuit, însă dacă simți să contribui poți face o donație la studio. Locurile sunt limitate așa că participarea se face exclusiv pe bază de rezervare.


Vino așa cum ești!

Evenimentul are loc vineri, 23 septembrie, de la 19:00 până la 21:00-21:30, la Studio Elephantyogi, adresa Str. Sfinților nr. 6, mansardă, zona Pța Rosetti.

Accesul este gratuit, însă este necesar să te înscrii în avans pentru a avea locul rezervat. UPDATE 12.09.2022 ❗️Momentan toate locurile sunt ocupate, pentru înscriere pe lista de așteptare, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Ai nevoie de haine lejere, în care să poți sta confortabil așezat și o sticlă cu apă pentru hidratare.Te așteptăm cu bucurie!

Dan și Valentina

Înscrie-te prin formularul de mai jos