Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

15 – 17 septembrie 2023 @Corbu | Constanta

SVADHYAYA YOGA RETREAT – REZIDENT LA CORBU 15 -17 Septembrie

Practica yoga este inutila daca se rezuma doar la primenirea corpului fizic. Este importanta postura, mai ales pentru controlul corpului, la fel cum este importanta si respiratia pentru modul in care interactionam cu energia din noi.

Cand reusesti sa incalzesti corpul, sa-l aduci la o forma si o functionare care sa-ti permita sa te intelegi pe tine atunci incepe Svadhyaya, analiza de sine completa, pe toate nivelele de intelegere si pe toate corpurile de existenta, simplist denumite: fizic, mental si emotional.

Svadhyaya are trei ingrediente: atentia intensa si focusata, analiza profunda si explorarea completa a intregii fiinte pana ajungi sa intelegi cine esti, ce esti, ce poti si ce efecte au asupra ta senzatiile, gandurile, emotiile tale. Pana nu reusesti sa faci complet acesta explorare nu o sa fii niciodata multumit.

Ne retragem intr-un loc rupt de lume, un loc unde putem petrece mai mult timp in noi insine, unde simplitatea este la ea acasa si linistea este numitorul comun pe toate planurile.
Ne racorim in apa mari si ne hranim cu bunatatile de la cherhana, in rest petrecem timp cu noi si in noi pentru a ne regla si verticaliza mai corect fata de potentialul nostru real.

Vom folosi diferite practici din yoga pentru a ne crea contexte de atentie, de observare, de analiza si de introspectie pentru a putea sa vedem ce este defapt in spatele ego-ului nostru, in spatele dorintelor si fricilor noastre. Si nu va speriati, ce este acolo este mult mai puternic si mai bun decat ne putem imagina, doar ca uneori suntem pacaliti de nivelul nostru de ignoranta.

Asa hai sa iesim impreuna din intuneric, sa ne spalam in mare, sa ne incalzim corpul la soare si sa-i dam mintii timp de repaus de la orice program de viata sa aflam cine suntem defapt si cum putem sa ne dezvoltam energia din noi pentru o manifestare cat mai bucuroasa si o viata cat mai voioasa.


🕉️ Sadhana | practica:

● Pawanmuktasana – pentru a elibera intreaga tensiune din articulatii;
● Morningmeditation-pentruobservare,acceptaresiconstientizare;
● Hatha Yoga – asane pentru relaxare, compasiune, acceptare si prezenta;
● Pranayama – respiratii pentru calmarea mintii, pentru observarea starilor prin care trecem si crearea unui spatiu in noi din care sa putem sa privim, sa traim si sa actionam mult mai corect si mai sanatos;
● Pratyahara Meditation – retragerea simturilor din informatii inutile si intoarcerea la ce este si se manifesta in noi;
● Meditatii pentru concentrare si observare detasata a proprilor ganduri si stari.
● Kundalini yoga – pentru amplificarea energiei din noi;
● Gong bath pe malul marii – pentru curatare si linistire a intregului corp prin activareai apei din fiecare celula.
● Satsang – discutii despre cum putem integra si practica filozofia yoga pentru a deveni mai atenti, mai prezenti, despre cum sa ne calibram intentiile mai realist si mai corect fata de sinele nostru real.
● Mantra: chanting pentru concetrare si armonizare

Pentru a participa la retreat nu iti trebuie experienta in Yoga, pentru ca practica yoga nu este despre “performanta” fizica, ci despre capacitatea de a observa corpul si mintea pe parcursul practicii.

Retreat-ul te invita sa observi corpul, mintea si sufletul. Observarea este un process continuu si il poti practica indiferent de experienta si stadiul practicii individuale.

🧘🏻‍♂️Despre Dan: Yoga Master E-RYT500 certificat de Federația Internațională de Yoga și Alianța Yoga — ambele niveluri de pregătire obținute în India, într-o școală de yoga tradițională (ashram). De 11 ani studiez și predau diverse practici yoga, cum ar fi: hatha, kriya, kundalini, jnana, raja, terapii yoga pentru diferite probleme psihosomatice (astm, diabet, obezitate, hipertensiune, artrită, spondiloză, scolioză, anxietate, și altele), gong bath (terapie prin sunet).

💰Investitie:
🔥 EARLY BIRD PANA PE 13 AUGUST ➡️ 1.000 LEI/ persoana/ loc in camera dubla
🟩 FULL PRICE INCEPAND CU 14 AUGUST ➡️ 1.250 RON/ persoana/ loc in camera dubla


✅ Pretul include:

  • 2 nopti de cazare in camera dubla
  • mic-dejun – il vom servi la cherhanaua de langa cazare | Luna de Corbu
  • participarea la toate practicile de yoga cu Dan


⭕️ Pretul nu include:

  • pranzul & cina – le vom servi in cherhanaua de langa locatie. Meniul se bazeaza pe ce aduc pescarii dimineata, deci vom manca mult peste. Va rugam sa ne semnalati din timp orice particularitate in dieta, daca exista, pentru a vedea cum o putem acomoda in meniu.
  • transportul – facem carpooling
  • alte cheltuieli individuale.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, prin plata unui avans de 50%. Restul sumei trebuie platit pana pe 1 septembrie. Inscrierea este valabila doar daca efectuezi plata. Plata se pierde in caz ca te razgandesti si nu gasesti inlocuitor pentru locul eliberat.


📲 Inscriere si detalii:
E-mail: Dan: yogasutraro@gmail.com
Telefon: Dan: 0723337409


Namaste 🙏🏼
Dan