Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Yoga este o practică care începe pe saltea dar se termină în liniștea pe care o dezvolți în mintea și ființa ta. Posturile fizice au rolul să îți regleze corpul fizic, să îți îmbunătățească postura, puterea de control și de atenție la propria ființă. Urmează conștientizarea energiei din tine și manipularea ei prin practicile de respirație, până când reușești să îți aduci percepția senzorială la calmul cu care să poți să te concentrezi pe un singur lucru până când simți că devii una cu el. De abia acolo începe meditația, acea practică în care cu onestitate încerci să înțelegi cine ești, fără vreun scop sau vreo ambiție, ci doar cu curiozitate și cu acceptare a ceea ce este. Acolo descoperi că așa cum există un spațiu între două respirații, la fel există un spațiu între două gânduri, iar în acel spațiu este liniște, o liniște care nu cere nimic, un spațiu care la început pare gol, dar care este plin de acea liniște, iar această descoperire cumva, în timp, cu practica, te aduce într-o stare de admirație și de bucurie.
Practica Yoga este o practică de conștientizare a propriei ființe în toate manifestările ei fizice, mentale și emoționale.
Vino să încercăm împreună să practicăm Yoga conștient până când înțelegem că liniștea și bucuria este tot ceea ce contează, tot ceea ce ne unește.

Namaste

Facilitator: Dan