Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

14 – 21 octombrie 2023

Cele 5 elemente din care este constituită natură (apă, aer, pământ, foc, eter) ne ghidează neîntrerupt prin măreția lor. Retreatul de Yoga pe catamaran ne ajută să creăm o conexiune profundă cu toți acești 5 mari Yogi. Învățăm în fiecare zi petrecută împreună pe barcă să ne întoarcem cu recunoștință și prezența la practică, indiferent dacă triggerul a fost declanșat de un apus de soare formidabil, de o Bougatsa caldă la mic dejun sau de plimbarea de seară răcoroasă de pe insula înapoi în port, la barcă, după o cină cu o masă plină cu fructe de mare.
Retreatul de Yoga pe barcă aduce o perspectiva nouă asupra confortului și ne împinge să devenim sensibili în față senzațiilor subtile pe care le mișcă Prana în noi. Avem doar 2 lucruri esențiale de făcut: să ne lăsăm infuzați de energia celor 5 elemente și să ne aplecăm cu recunoștință în față Mamei Natură care ne susține și ne bucură cu locurile minunate în care vom ajunge.

Cum arată un retreat de Yoga pe barcă? Navigăm în fiecare zi câteva ore, în funcție de vânt și valuri, oprim în golfuri unde putem face plajă, baie, Yoga sau găti un prânz delicios. Ne propunem să începem fiecare zi cu o practică blanda că să creăm un spațiu interior armonios pentru toate emoțiile și senzațiile pe care le vom experimenta de-a lungul zilei. În funcție de locația în care suntem (în port sau la ancora) practicăm și la apusul soarelui că să integrăm toate evenimentele de peste zi. Încercăm să ne adaptăm spațiului, așa că vom merge în profunzimea practicii Yoga, dincolo de Asane, și ne vom calibra propria energie prin Pranayama și meditație.
Gălăgia insulei într-o seară și liniștea pătrunzătoare din larg în seară următoare ne vor ajută să echilibrăm practică, dezvoltând la nivel individual și de grup capacitatea de a fi prezenți indiferent de circumstanțe.

Ce înseamnă o săptămâna pe barcă? Înseamnă cină pregătită împreună și servită sub luna plină sau asigurarea pentru manevrele de andocare sau un playlist ascultat în timp ce facem plajă sau un covoraș de Yoga întins pentru o sesiune planificată on the spot. Barcă nu aduce incertitudine, aduce capacitatea de a fi prezent în orice acțiune și trăire.

Cât spațiu avem pe barcă? Catamaranul are 4 cabine cu paturi queen size, de câte 2 persoane. Fiecare cabina are baie proprie cu dus și spații de depozitare (nu călătorim cu hard case trollers, trebuie să fim eficienți în privința spațiului de depozitare). Zona bucătărie & living sunt spații pe care le împărțim pe toată durata călătoriei.

Când are loc retreatul? 14 – 21  octombrie  2023

Unde are loc retreatul? Zburăm împreună către Atena (sau poți alege să vii cu mașînă). Plecarea cu ambarcațiunea se face din Atena, port Alimos. Continuăm conform traseului, către insulele Ciclade, țînând cont permanent de condițiile meteo.

Recomandări? Experiență este recomandată celor care nu au rău de mare și își asumă responsabilitatea de a participa în mod dinamic la activitățile de Yoga, sailing și Santosha (joyfulness).

Investiție: 1.000 EUR / persoană / loc în cabina dublă.

Programul include:
– cazare pentru 7 zile/nopți pe catamaran + curățenie finală
– participarea la toate clasele de Yoga, Pranayama, meditație, Satsang
– skipper

Programul nu include:
– transportul până în Atena, și apoi port Alimos
– mâncare. Vom face cumpărături pentru mesele și gustările pe care le vom avea împreună pe barcă, în rest ne bucurăm de tavernele din porturi.
– carburantul folosit pentru deplasarea cu motorul, asigurare barcă, costuri portuare
– cheltuieli individuale

Participarea este limitată la 8 persoane, câte 2 persoane în fiecare cabina.
Înscrierile se fac în funcție de plata unui avans de minimum 50%. Restul sumei se achita până pe 1 octombrie. Plata se pierde în caz că te razgandesti și nu găsești un înlocuitor pentru locul eliberat.

Pentru detalii, plată și înscriere, trimite un email către Dan, la adresa dddumitrescu@gmail.com sau contactează-l prin telefon la numărul 0723337409.

Namaste