Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

La nivel elementar cel mai important echilibru pe care îl căutam este între foc și apă. Focul pe care îl manifestă viața în noi și apa care ajută să ne integrăm cu natura și cu întreaga existență.
Ambele elemente sunt vitale, iar echilibrul dintre ele ne ajută să trăim cu intenție, prezenți și bucuroși de această stare și de capacitatea noastră de a experimenta prezentul.


Retreat-urile de Yoga pe catamaran reușesc să creeze acest echilibru într-un mod fantastic, atât la nivel senzorial cât și la nivelul conștienței noastre. 

Ziua începe cu o practică blandă, cu Pranayama și cu meditație, iar pe parcursul zilei încercăm să practicăm diferite tehnici din yoga, în timp ce senzorial ne bucurăm de apă, de soare, de mare și bineînțeles de toate frumusețile pe care le oferă insulele grecești. Pentru că da, în fiecare zi ne trezim în altă insulă și descoperim cu atenție noi senzații, noi trăiri și noi emoții.
Iar pentru că locurile pe prima barcă s-au ocupat deja, în octombrie vom avea 2 catamarane și mai sunt doar 3 locuri libere.
Vom petrece o săptămână minunată pe două catamarane confortabile, dotate fiecare cu 4 dormitoare, salon, bucătărie complet utilată și două terase unde ne putem relaxa ziua la soare sau la un pahar de vin seara, departe de grijile cotidiene și de zgomotul orașului.
Viața pe barcă vine cu o nouă perspectivă asupra locurilor pe care le vizitezi, cu posibilitatea să faci baie în golfuri cu apă albastră direct când ieși din pat, cu niște răsărituri și apusuri pe care nu o să le uiți niciodată.

Catamaran Yoga retreat Editia III este în perioda 15-22 Octombrie 2022, în insulele Ciclade/Saronice – Grecia cu plecare și sosire din Atena, port Alimos.
O să începem ziua cu o practica de Yoga/ Pranayama/ meditație, depinde de locația în care ne vom trezi dimineața și de vremea de afară.
În golfuri o să ne pregătim împreuna micul dejun, iar când o să fim în porturi ne vom bucura de brutăriile grecești și de bunătățile lor.
O să navigăm câteva ore în fiecare zi, în funcție de cum ne permit vântul și valurile, vom opri în golfuri unde putem face plajă, baie, Yoga și dacă ne prinde ora prânzului putem să ne bucuram de o salată grecească făcută de noi pe barcă.
În timpul navigației, ne putem relaxa sau învăța diferite noduri, cum se acostează o barcă sau cum se folosesc velele.
În serile în care ne dorim liniște și intimidate vom ancora în golfuri spectaculoase și vom putea savura până târziu un pahar de vin doar la lumina lunii. În celelalte seri, ne vom aventura în orașele superbe, cu străduțe pline de flori și savoare, cu taverne ispititoare cu fructe de mare și pește proaspăt.
Participarea este limitată la 8 persoane pe catamaran, câte 2 persoane în cameră și este recomandată celor care nu au rău de mare și vor să participe la activitățile de Yoga, sailing și santosa.

Mai sunt 3 locuri disponibile din total de 16 ( vom avea 2 catamarane pentru acest retreat)
Pentru detalii și înscriere, trimite un email către Dan, la adresa dddumitrescu@gmail.com sau contactează-l prin telefon la numărul 0723337409.

Namaste