Telefon

+40722318388

Email

namaste@elephantyogi.com

Program clase

Luni - Duminică

Te invit să experimentezi Yoga de la superficial la profund. Yoga nu este sport, este o filosofie de viață ce ne susține să creștem nivelul de conștientizare, iar acest lucru devine posibil prin practici care impactează toate învelișurile noastre, de la învelișul fizic , la cel pranic – energetic, la cel mental – emoțional, până ajungem să ne stabilim în Sine.

Clasa include Asana / practica fizică, Pranayama / tehnicile de respirație și mișcare pranică, induce stăre profundă de relaxare și conștientizare, putând experimenta starea de meditație.

Asana este cea mai populară formă de Yoga, este practica fizică din Yoga, și ne susține să devenim conștienți de corp, să îl flexibilizăm, să îl fortificăm, să îl purificăm, să îl aducem în forma optimă de sănătate pentru a putea rămâne stabili și confortabili pentru practica tehnicilor de meditație. Definiția posturii este “Sthira Sukham Asanam” – postura este stabilă și confortabilă. Te invit să respiri în postură, să conștientizezi senzațiile ce apar în corp, emoțiile, gândurile și să privești ca un martor detașat. La exterior Asana este un instrument de modelare și fortificare a corpului fizic, iar la interior de cunoaștere, eliberare, purificare.

Beneficiile Pranayama sunt acum recunoscute la nivel larg, iar ca și tehnică de respirație este folosită chiar și de psihoterapeuți în calmarea anxietății și inducerea stărilor de relaxare, de medici curanți în recuperarea după bolile respiratorii, și chiar este promovată de marile companii internaționale pentru a îndemna angajații la îngrijirea sănătății mintale.

Te ghidez să practici Pranayama autentică, nu doar ca tehnică de respirație, ci mai mult decât atât, ca metodă de a simți energia din corpul tău, de a te echilibra energetic, de a cunoaște relațiile dintre suflu – gând – emoție și cum poți folosi mișcarea pranică pentru a pătrunde în straturile mai profunde ale ființei tale.

Pranayama te pregătește pentru practica mai avansată, putând experimenta Dharana – concentrarea și chiar Dhyana – meditația.

Nu ai nevoie de experiență pentru a participa la această clasă, ai nevoie doar de intenție și prezență, de adaptarea practicii se ocupă ghidul tău.

Beneficii:

  • la nivel fizic – modelăm corpul, devenind mai flexibili, mai puternici și susținând starea optimă de sănătate. Te vei simți mai energic și revigorat.
  • la nivel psihic – eliberezi stresul, anxietatea, devii conștient de factorii care îți disturbă liniștea și ești capabil să faci pace cu ei.
  • la nivel emoțional – devii conștient de emoțiile tale, de cum te impactează și cum le poți elibera, gestionând mai ușor fluctuațiile mental-emoționale.
  • la nivel spiritual – ai oportunitatea de a te cunoaște, de a te stabili în Sine și de a primi conștientizările de care ai nevoie pentru a evolua în această existență.

Ai nevoie de haine lejere, o sticlă cu apă pentru hidratare, de încredere și respect pentru practică.

Te aștept cu bucurie!

Namaste

Facilitator: Valentina